Facebook Instagram sociální sítě

Předstartovní informace

Vážení sportovci, 

v sobotu 20.5. se roztočí kola 18. ročníku WEBER Jičínské50 a tak shrnujeme předstartovní info.

Přihlásit se do závodu a zároveň si vyzvednout startovní číslo si můžete v místě prezentace (Lidické nám. 11) vsobotu od 7:30 do 9:30. Ty samé časy platí pro dětské kategorie, které závodí přímo na náměstí. TAM MAJÍ I V SOBOTU  REGISTRACI !

Parkování je nejlepší za náměstím TADY. 

STARTY BUDOU DVA: v 10:00 trasa 50 km a v 10:15 trasa 25 km 

Trať závodu 25 i 50 km je vyznačena žlutými šipkami na zemi i na stromech a podobně. Aktuální mapa je v sekci "o závodě" . Na trase je oproti roku 2022 něco málo změn. Hlavní změnou je dojezd okolo Zebína, který se vrací nazpět po roční odmlce.  Sledujte bedlivě značení i pokyny pořadatelů. 

Pro nejrychlejší je opět připraveno FABIO PRODUKT kriterium, které je závodem po závodě o zajímavé finanční odměny. 

Letos jsme nechali vyrobit naše originální bidony a tak doufám, že se Vám budou líbit.. Děti opět dostanou svoje sladké kalorie ve stánku WEBER. Zajímavosti pro všechny též budou ve stáncích Autocentra Jičín, které vypisuje soutěž o půjčení Škodovky. Svoji prezentací jistě nezklame FABIO Produkt, Haven Sport a Apropo Jičín. DEK půjčovna na vás navalí "těžké stroje" a vše je podkresleno charitativním podtextem jedeme a běžíme pro APROPO Jičín.

Pro všchny je též připraveno občerstvení a nápoje od Rohozce. Podstatné dění bude vidět na velkoplošné TV na které půjdou fotky a videa z trati závodu. 

Užijte si to ve zdraví. Petr Kordík

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  April 12th, 2015

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři