Facebook Instagram sociální sítě

19. WEBER Jičínská50 v cíli

Za parádního počasí se na start 19. ročníku WEBER Jičínské50 postavilo 369 bikerů a bikerek celého věkového spektra. Nejprestižnější trasu 50 km ovládl domácí Sebastian Vlček (MONDRAKER RACING TEAM), který druhému Lukáši Krausovi (ELEVEN HEAD CYKLOLIVE TEAM) poodjel o téměř 3 minuty. Lukáš Matoušek (Česká Lípa) bral cenné 3 místo.

Mezi ženami si nejlépe vedla MICHAELA JIROUTKOVÁ z LAWI JUNIOR TEAMu . Druhá byla KRISTÝNA PEJŠOVÁ z GHOST TEAMu. Bronzový stupínek obsadila Nikol Molhancová z MERIDA BIKERANER TEAMu JUNIOR. 

Zlatým hřebem pro závodníky z trasy 50 km je FABIO Produkt kriterium, které je u nás závodem po závodě pro TOP muže z hlavního závodu. Prvenství pro sebe překvapivě urval junior Domink Kvitský z Cykloklubu Jičín. 

Na kratší trase měřící 25 km si nejlépe vedl Petr Mádlík (BAKAKO Nová Paka) a Barča Famfulíková z domácího Cykloklubu Jičín !

Všech více jek pět stovek sportovců, kteří v sobotu závodili na kole či běželi odpolední běh pomohli Apropu Jičín, které se stará o hendikepované osoby v okolí Jičína. 

Pomoc APROPO je letos cílená na nákup cyklo rikši. Koukněte jak se na cyklo rikše jezdí ... 

Rád bych vás všechny pozval na obnovený FILIPA Podkrkonošský maraton, který společně s Martinem Šubrem obnovujeme. Přijeďte 3.8.2024 na parádní závod.

Dále si určitě nenechte ujít další závody, které jsou v naší východočeské sérii. 

Partnerské závody 

8.6.2024 Žernovský bajk

22.6.2024 Broumovský bike 

24.8. 2024 Lesák CUP

a samozřejmě vás rád uvidím na na CYKLOPOINT Jičínské cyklolize

<< Zpět na předchozí stránku

Publikováno  April 12th, 2015

Generální partner závodu Hlavní partneři Hlavní partneři